Over www.dentalcare.nl

Over Dentalcare

Dentalcare.nl is een online hulpbron, ontworpen door experts van Oral-B® en Fixodent® voor dentale professionals en studenten tandheelkunde. De website is speciaal ontworpen om u informatie, onderzoek, nieuws en productinformatie te bieden en om u en uw patiënten succesvol te helpen.

Onze bijdragende experts

Oral-B® en Fixodent® nodigen regelmatig deskundigen uit verschillende branches van de tandheelkunde uit om mee te werken aan www.dentalcare.nl door hun mening, een artikel, een studie of een algemeen perspectief op de site toe te voegen. Ons eerste artikel zal binnenkort worden geüpload!

De Raad van Advies

De Raad van Advies van www.dentalcare.nl bestaat uit een groep van bekende docenten en actieve professionals die leiders zijn op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en tandheelkundige assistentie.

Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.