DentalCare Professional Products

Professionele tandverzorging thuis

Vind de nieuwste Oral-B® en Fixodent® producten voor een optimale mondgezondheid van uw patiënten

Vind informatie en productoplossingen voor populaire onderwerpen op het gebied van mondgezondheid.

Elektrische tandenborstels van Oral-B® worden wereldwijd het meest aanbevolen door tandartsen. Lees hier waarom……

Oral-B Pro-Expert tandpasta met onze unieke gestabiliseerde formule met tinfluoride richt zich speciaal op de punten waar tandartsen het meest op controleren.

Van speciale borstels voor bruggen, kronen of beugels, tot gehoekte borstels en pulserende borstels; al deze handtandenborstels helpen u bij het verwijderen van plak en het verkrijgen van een fris, schoon gebit.

Complete mondhygiëne houdt meer in dan alleen het poetsen van uw tanden. Lees hoe de speciale Oral-B tandflossproducten u kunnen helpen uw mond gezond te houden door op die plekjes te komen, waar uw borstel dat niet kan.

Vergroot het vertrouwen van uw patiënten. Lees hoe Fixodent® kleefmiddelen voor gebitsprotheses ervoor kunnen zorgen dat uw patiënten zich dagelijks op hun gemak kunnen voelen.

Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.