Producten Categorie

Elektrische Tandenborstels

Elektrische Tandenborstels

Onze eerste Oral-B® elektrisch oplaadbare tandenborstels beschikken over een unieke oscillerende-roterende technologie, die plaque losmaakt en weg poetst. Deze technologie zorgt er niet alleen voor dat plaque bij uw patiënten optimaal wordt verwijderd,1 onze tandenborstels helpen uw patiënten ook om de aanbevolen tweemaal daagse 2 minuten te poetsen. 1. Rosema NA e.al J Periodontal 2008;79(8):1386-94

Lees meer over Elektrische Tandenborstels
Handtandenborstels

Handtandenborstels

Uit het brede assortiment aan Oral-B® tandenborstels die u uw patiënten kunt aanraden, beschikken de handtandenborstels over eigenschappen zoals de Indicator borstelharen, Power Tip borstelharen voor moeilijk bereikbare plaatsen, en Oral-B® ExtraSoft borstelharen. U vindt ongetwijfeld een uitstekende tandenborstel voor al uw patiënten.

Lees meer over Handtandenborstels
 
Tandpasta

Tandpasta

Oral-B® PRO-EXPERT, Complete en 1-2-3 zijn speciaal ontworpen om die gebieden aan te pakken, die het meest door tandartsen worden gecontroleerd. Plaque, gaatjes, gingivitis, slechte adem, gevoeligheid, witter maken en tandsteen. Bekijk ook de serie Oral-B® Stages tandpasta's voor baby's en kinderen.

Lees meer over Tandpasta
Flossproducten

Flossproducten

We beschikken over de juiste soort floss voor al uw patiënten. Van stretch floss tot floss in een eigen houder: genoeg keus om uw patiënten te adviseren om iedere dag te flossen. Oral-B® tandfloss bereikt en verwijdert plaque op alle plaatsen waar de borstel niet kan komen.

Lees meer over Flossproducten
 
Kleefmiddel Voor Gebitsprotheses

Kleefmiddel Voor Gebitsprotheses

Fixodent® Kleefmiddel Voor Gebitsprotheses zorgt voor een langdurige en sterke hechting, voor een goede pasvorm. Het zorgt voor een perfecte hechting, waardoor patiënten optimaal kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Lees meer over Kleefmiddel Voor Gebitsprotheses
Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.