Orthodontische hygiëne

Een geslaagde orthodontische behandeling bestaat uit een gezamenlijke inspanning van het orthodontische team, de tandarts/mondhygiënist/tandartsassistent/preventie-assistent en de patiënt. De orthodontist voorziet in de expertise, een behandelplan en de hulpmiddelen om de tanden recht te zetten. Het klinische personeel geeft instructies en motiveert de patiënt. De patiënt dient de instructies van het orthodontische team nauwkeurig op te volgen, zodat de tanden op de juiste manier worden rechtgezet. Patiënten die hun tanden grondig poetsen, hard en plakkerig voedsel vermijden, hun elastiekjes en/of andere uitneembare hulpmiddelen dragen zoals hen is geïnstrueerd, en regelmatig op hun afspraken verschijnen, ronden hun behandeling meestal binnen de geplande tijd en met een bevredigend resultaat af. Een grondige mondhygiëne en regelmatige bezoekjes aan de tandarts/mondhygiënist/tandartsassistent/preventie-assistent zijn essentieel tijdens een orthodontische behandeling. Daarnaast is goede voeding, d.w.z. het tot een minimum beperken van suikers en frisdranken, erg belangrijk voor een geslaagde behandeling. Of de patiënt nu een jongere is of een volwassene: orthodontie is een relatief korte investering voor een levenslang resultaat.

Product Oplossingen

Alles bekijkenDental Care UK Coll btn

Informatie Voor Patiënten

Onderzoeksartikelen

Permanente Tandheelkundige Educatie

Op dit moment geen cursussen beschikbaar.
Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.