Tandgezondheid Bij Kinderen

De mondgezondheid van een kind maakt deel uit van zijn of haar algemene gezondheid. Door hier bij een pediatrische patiënt al gedurende het peuter- en kleuterstadium mee te beginnen, kan dit een gunstig effect hebben op zowel het kind en de ouder als de tandarts/mondhygiënist/tandartsassistent/preventie-assistent. Tijdens de vroege kinderjaren dienen een juiste evaluatie, behandeling en preventieve maatregelen te worden toegepast, en op regelmatige basis worden voortgezet voor behoud van een optimale gezondheid. De meest effectieve marketingstrategie is door de ouders op de hoogte te brengen van de voordelen van een vroege tandheelkundige verzorging van hun kind.

Product Oplossingen

Alles bekijkenDental Care UK Coll btn

Informatie Voor Patiënten

Onderzoeksartikelen

No Articles found

Permanente Tandheelkundige Educatie

Op dit moment geen cursussen beschikbaar.
Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.