Database Voor Tandheelkundig Onderzoek

Gebruik deze tool om onderzoeksmateriaal te vinden over producten, ingrediënten, technologieën en andere gerelateerde onderwerpen van Oral-B® en Fixodent®.

U kunt op een term of meerdere termen - zoals auteur, onderwerp en jaar - zoeken om uw zoekopdracht te verfijnen.

Onderwerp:
Producten:
Hoofdauteur of -presentator:
Blader door het archief van posters en mondelinge presentaties die tijdens wetenschappelijke bijeenkomsten zijn behandeld, zoals de Algemene Vergaderingen van de IADR en de AADR van 1996 tot 2006. Voor meer actuele presentaties, zoek in de bovenstaande Database Voor Onderzoek.
Oral-B® meldt met trots dat de Cochrane Collaboration zijn onderzoeksresultaten wat betreft poetsen met een handtandenborstel versus poetsen met een elektrische tandenborstel opnieuw bevestigt: de oscillerende-roterende techniek is effectiever om plaque en gingivitis te verminderen dan handmatig poetsen.
Congrats

Gefeliciteerd!

Gezien de informatie in Uw Profiel, lijkt het erop dat u geslaagd bent. U gaat bijna de praktijk in, dus zouden wij u graag willen blijven informeren over nieuwe CE-cursussen, aanbiedingen en andere bronnen die nu beschikbaar zijn voor u als dentale professional.

Neem a.u.b. even de tijd om uw Afstuderende studenten te bezoeken voor postuniversitaire tips en bronnen voor het opzetten van een praktijk.